Velkommen til Låven!

Molly og jeg ønsker velkommen til låven hvor vi har gjort om den gamle grisebingen og møkkakjelleren til showroom, lokale og vår egen bar som vi har døpt «Bingen».

Fra låven er det fantastisk utsikt ned mot Mesna og hestene beiter på jordet hele sommeren.

Her er et bildet tatt fra hemsen ned mot lokalet hvor jeg som her arrangerer trivelige interiør kvelder hvor dere kan se alle våre flotte produkter og i tillegg til dette har jeg en bod hvor jeg selger utgåtte varer til hyggelige priser. Jeg tilbringer mye av min tid på gården og er du i nærheten er det bare å slå på tråden eller stikke innom for en titt og en kaffe.

Jeg er veldig opptatt av å feire de små tingene og setter pris på å dele dette med andre. Ved spesielle anledninger serveres det bobler i de nye lekre Brilliance glassene våre.

Velkommen til Nedre Bergundhaugen

Jeg er forhandler for Perfect Home, og her på gården har jeg det meste av de flotte produktene våre utstilt. Jeg har ofte gjester her, og for det meste har jeg vertinner som booker party hos meg og tar med sine gjester hit. Hun baker en kake og ellers så ordner jeg resten. Vertinnen får selvsagt alle vertinnefordelene.

Utover dette arrangerer jeg sommerutsalg, julemarked og lanseringsparty når det kommer ny katalog!

Det er også fullt mulig å ta kontakt med meg for å  bestille varer utenom party. Jeg har et lite lager, så er du heldig så får du varen med deg med en gang. Ellers er det ca en ukes leveringstid.

Bor du i Lørenskog og omegn, så leverer jeg varer hjem på døra di der også. Jeg kommer også gjerne hjem til deg å holder et party. Bor du ellers i landet, men ønsker å bestille noe av meg, så sender jeg det hjem til deg mot fraktkostnader på kr 50,- og dette gjelder alle ordre på kr 500,- eller mer.

I tillegg er jeg Teamleder, og har ansvar for alle selgerne i Hedmark, nord i Akershus, endel av konsulentene i Oppland samt endel i Buskerud. Jeg har ansvar for oppfølging og kompetanseutvikling, og har i tillegg ansvar for opplæring av de nye selgerne som starter opp.

I tillegg til Perfect Home holder jeg en del kurs, både for egne selgere og for barnehageansatte.

Min 20 års lange erfaring som barnehagestyrer, og min prosesslederutdanning i Langtidsfrisk metodikken, er flott å ha med seg!

VELKOMMEN TIL NEDRE BERGUNDHAUGEN!