Velkommen til Nedre Bergundhaugen

Jeg er forhandler for Perfect Home, og her på gården har jeg det meste av de flotte produktene våre utstilt. Jeg har ofte gjester her, og for det meste har jeg vertinner som booker party hos meg og tar med sine gjester hit. Hun baker en kake og ellers så ordner jeg resten. Vertinnen får selvsagt alle vertinnefordelene.

Utover dette arrangerer jeg sommerutsalg, julemarked og lanseringsparty når det kommer ny katalog!

Det er også fullt mulig å ta kontakt med meg for å  bestille varer utenom party. Jeg har et lite lager, så er du heldig så får du varen med deg med en gang. Ellers er det ca en ukes leveringstid.

Bor du i Lørenskog og omegn, så leverer jeg varer hjem på døra di der også. Jeg kommer også gjerne hjem til deg å holder et party. Bor du ellers i landet, men ønsker å bestille noe av meg, så sender jeg det hjem til deg mot fraktkostnader på kr 50,- og dette gjelder alle ordre på kr 500,- eller mer.

I tillegg er jeg Teamleder, og har ansvar for alle selgerne i Hedmark, nord i Akershus, endel av konsulentene i Oppland samt endel i Buskerud. Jeg har ansvar for oppfølging og kompetanseutvikling, og har i tillegg ansvar for opplæring av de nye selgerne som starter opp.

I tillegg til Perfect Home holder jeg en del kurs, både for egne selgere og for barnehageansatte.

Min 20 års lange erfaring som barnehagestyrer, og min prosesslederutdanning i Langtidsfrisk metodikken, er flott å ha med seg!

VELKOMMEN TIL NEDRE BERGUNDHAUGEN!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *