Velkommen til Låven!

Molly og jeg ønsker velkommen til låven hvor vi har gjort om den gamle grisebingen og møkkakjelleren til showroom, lokale og vår egen bar som vi har døpt «Bingen».

Fra låven er det fantastisk utsikt ned mot Mesna og hestene beiter på jordet hele sommeren.

Her er et bildet tatt fra hemsen ned mot lokalet hvor jeg som her arrangerer trivelige interiør kvelder hvor dere kan se alle våre flotte produkter og i tillegg til dette har jeg en bod hvor jeg selger utgåtte varer til hyggelige priser. Jeg tilbringer mye av min tid på gården og er du i nærheten er det bare å slå på tråden eller stikke innom for en titt og en kaffe.

Jeg er veldig opptatt av å feire de små tingene og setter pris på å dele dette med andre. Ved spesielle anledninger serveres det bobler i de nye lekre Brilliance glassene våre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *